İçeriğe geç


Metal Sebze ve Meyve Jülyen Soyacak Üretimi

Metal soyacak imalatı yaparken

Ürün mutfaklarda kullanacağı için önde gelen ilk kural sağlıklı ve kanserojen olmamasıdır. Bu durum ürünün üzerindeki paslanmaz bıçak ve ürünün parlak yüzeyinin üzerinde korumalı krom kaplaması ile sağlanmıştır. Ürünümüz seri üretim a’dan z’ye olarak tesisimizden çıkmaktadır.

Bu ürün ile sebze ve meyveler ince ince jülyen soyulabilmektedir. Sunumlar için ince kesimlere ve patates cipsi yapımına uygundur.

Sebze ve meyvelerin çürük kısımları imal ettiğimiz soyacağın üzerinde bulunan oyacak ile oyulup kazınabilir.

Krom kaplama ürün olduğu için evlerdeki musluklar ne kadar dayanıklı oluyorsa metal soyacak ürünümüz de aynı kaplamadan dolayı o kadar dayanıklı olacaktır.

Zamak döküm soyacak nasıl yapıldı?

Lüks ve parlak soyacağımız için özel zamak kalıbı yapıldı. Sonrasında dakikada 5 adet ürün çıkarabilen kalıbımızdan erimiş zamak dondurularak yüksek basınçta hayat buldu. Parlaklığı için yüzey işlem vibrasyon çapak alma ve vibrasyon parlatmaya girdikten sonra cila polisaj işlemi uygulandı. Daha sonrasında ise krom kaplanarak su ve hava gibi aşındırıcı durumlar için önlemi alınmış olup son evre olan bıçak montajına gelindi. Bıçaklar ise doğuştan dayanıklı olan paslanmaz çelikten üretildi.

Bize Ulaşın

0850 304 86 32

0533 468 06 93

info@tunczamakdokum.com

Maltepe Mah. Yedikule Çırpıcı Yolu Sk. Türkmen İş Merkezi No:13-91 Cevizlibağ – İstanbul / Turkey





    Lüks ve uygun fiyatlı olan soyacak nerelerde kullanılır?

    Toptan olarak ürünümüzü satın alan müşterilerimiz bu ürünü; e-ticaret sitelerinden ya da kendi satış mağazalarından rahatlıkla müşterilerine ulaştırabilirler. Bunun yanında ürün sağlıklı olduğundan dolayı Avrupa, Amerika ya da bunlar dışındaki dünya pazarlarına gönül rahatlığıyla gönderilebilir.