İçeriğe geç

Zamak Döküm Tuvalet Kağıdı Askısı

Tuvalet Kağıdı Askısı

Firmamız tarafından üretilen tuvalet kağıdı tutucular seri üretim olarak imalatı yapılmaktadır. Ürünün duvara monte edilen kısmı zamak bileşeninden üretilmiş olup oldukça dayanıklıdır. Tuvalet kağıdı askısı; montaj işleminde vidaya ihtiyaç duymazsınız. Özel bandı sayesinde kolayca kurulumunu yapabilirsiniz. toplam kurulum süresi bir dakikayı geçmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

Tuvalet Kağıdı Askısı Ürününün Özellikleri

Ürünün askı kısmı dolu alüminyum çubuktan kıvrılarak üretilmiştir. Ürün üzerinde herhangi bir çapak bulamayacağınız gibi elektrostatik boya sayesinde suya dayanıklı bir kaplama elde edilmiştir. Sağlık bakımından sorun içermeyen bu ürünümüz kanserojen bir madde bulundurmaz. Avrupa ve Amerika gibi dünya pazarlarına gönül rahatlığıyla gönderilebilecek bir üründür.

Paket İçerikleri

Toptan satılan banyo grubu ürünlerimiz için, bir koli içinde 6 adet mevcuttur. Ürünlerimiz kendi özel kutusunda korumalı olarak gelmektedir. Banyo grubu ürünlerimizi müşterilerinize tek tek gönderirken içerisinde 6 adet bulunan ana kutuyu açıp içinden bir adet alarak doğrudan kargoya verebilirsiniz. Kutulamakla dahi uğraşmayacağınız çok satan bir ürünümüzdür.

Tuvalet Kağıdı Üreticisi

Firmamız yılları aşkın sürelerdir ürünün satışını yapmaktadır. E-ticaret ve perakende dükkanlarında koşan ürünleri %100 firmamızdan çıkacak şekilde üretim yapmaktayız.

Ürünü bizden alan müşterilerimiz gerek e-ticaret sitelerinde, gerekse kendi iş yerlerinde sürekli olarak satışını yaparken ürünü yurtdışına da sürekli olarak göndermekteyiz.

Bize Ulaşın

0850 304 86 32

0533 468 06 93

info@tunczamakdokum.com

Maltepe Mah. Yedikule Çırpıcı Yolu Sk. Türkmen İş Merkezi No:13-91 Cevizlibağ – İstanbul / Turkey