İçeriğe geç

Zamak Bardak Kulp

Zamak Bardak Kulpları’nın

İmalatçılığını yaparken birinci önceliğimiz sağlıklı kaplamalar kullanarak sağlık sorunları yaşamamaktır. En kaliteli bardak kulplarını üretmek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Ürünlerimizin üzerinde tek bir hata bile olmamasına özen gösteriyoruz. Cam bardak kulplu ürünler genellikle dekorasyon ya da çeyizlik amaçlı kullanılmaktadır.

Cam Bardak Kulpu Cama Nasıl Yapıştırılır?

Bardak kulpu cama yapıştırılmadan önce; bardak kulpunun kaplaması zımpara ya da eğe yardımıyla silinir, sonrasında özel UV yapıştırıcı kaplaması kaldırılmış olan bardak kulpuna sürülerek çay bardağının istenilen yerinde birliştirilir. Tüm bu işlemlerden sonra yalnızca UV Mor ışığı bardağa verilir ve işlem tamamlanır.

Zamak Bardak Kulpu Sağlığa Zararlı mıdır?

Zamak bardak kulpu içeceğe temas etmediğinden dolayı herhangi bir zararı yoktur. Kanserojen madde içermeyen ürünlerden imal edilmiştir. Yıkama talimatlarına uyularak yıkanmalıdır. Ayrıca, zamak bardak kulpunun iletkenliği cam bardağa göre daha az olduğundan dolayı, bardağı tutarken parmaklarınızda yanma olmayacaktır.

Uygun Fiyatlarla Bardaklarınıza Hayat Veren Ürün

Firmamız, en uygun fiyatlı metal bardak kulplarını birinci el olarak üretmektedir. Metal bardak kulbu için en uygun fiyatları aşağıdaki WhatsApp butonuna tıklayarak ya da iletişim butonundan bizi arayarak alabilirsiniz.